Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Δημοσιογράφοι και δημοσιοαγραφίσκοι, όπως πολιτικοί και πολιτικάντηδες


Μια τρομερή εκπομπή απόψε από τον Κ. Ζούλα στη ΝΕΤ. Μια εκπομπή που επιτέλους άκουγες τι ήθελε να πει ο καθένας, χωρίς να πετάγεται ο κάθε μεγαλομανής δημοσιογραφίσκος να λέει τις παπαριές του για να κάνει εντύπωση.
Άντίθετα πλήρης αποτυχία η χθεσινή του Παπαχελά. Κάθε δημοσιογράφος προσπαθούσε να κερδίσει τις εντυπώσεις από τρεις καταδικασμένους και πλεον παραγκωνισμένους πολιτικούς, που αν εξαιρέσει κανείς την αυτοάμυνά τους λόγω αυτοσυντήρησης, φαίνεται πως ήθελαν να μιλήσουν ανοιχτά, να πουν τι κάναν λάθος. Θέλαν μόνο λίγο σπρώξιμμο από τους "ανακριτές" τους. Αυτοί όμως, ίσως από υπερβολική μεγαλομανία, δεν τους άφηναν να ορθώσουν λέξη. Χάθηκε μια ευκαιρία να ακουστούν πολλά πράγματα.
Και μια μικρή παρατήρηση για την χθεσινή εκπομή του Παπαχελά. Από το 1981 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 29 χρόνια, από τα οποία τα 8 χρόνια περίπου κυβέρνησε η ΝΔ και τα υπόλοιπα κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ. Επομένως η αναλογία 2 προς 1 των καλεσμένων του μάλλον δεν αποσκοπούσε στην απάντηση κάποιων ερωτημάτων, αλλά μόνο στην δημιουργία εντυπώσεων. Αντικειμενικότατος ο Αλέξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: