Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΣΟΚ!!! Στα πρόθυρα αυτοκτονίας από κατάθλιψη η Μέρκελ

ΑΠό το amantomatimou.wordpress.com



ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!!!!!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Ματιού” η Άγγελα Μέρκελ βρίσκεται στα πρόθυρα αυτοκτονίας από κατάθλιψη!

O γνωστός δαιμόνιος ρεπόρτερ – ερευνητής του “amantomatimou” Δήμος Λαμόγιος επικοινώνησε αργά τη νύχτα με κύκλους της καγκελαρίας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι η Γερμανίδα πολιτικός έπεσε σε αυτοκτονικό ιδεασμό από τη στιγμή που διάβασε το σχόλιο του Γίγαντα της παγκόσμιας Δημοσιογραφίας, Γιάννη Πολίτη στην έγκριτη εφημερίδα “Τα Νέα”, όπου μεταξύ άλλων την κατηγορεί ότι “απέτυχε στο ρόλο της ηγέτιδας” και για το ότι “δεν άντεξε το βάρος του ιστορικού της ρόλου”.





Τις τελευταίες ώρες οι συνεργάτες της προσπαθούν να τη συνεφέρουν αλλά μάταια!

Της λένε διάφορα ψέματα, π.χ. ότι ο Γιάννης Πολίτης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα διαχρονικό γλυφτρόνι της εξουσίας. Της λένε ότι είναι ένας ακόμα υπαλληλάκος του Λαμπρακιστάν, οσφυοκάμπτης του ΠΑΣΟΚ που κάνει ότι μπορεί για να διασώσει το κύρος του πανύβλακα. Της λένε ακόμα και ότι πρόκειται για μέγα σφουγγοκωλάριο του κόμματος, αλλά φευ!!!!!



Τίποτα αυτή! Σε πλήρη απόγνωση!

Μερικοί μάλιστα λένε ότι την έχουν δεί τα βράδυα να περιφέρεται αναμαλλιασμένη στα δωμάτια της Καγκελαρίας σαν οπτασία, αλαφιασμένη και έξαλη, σαν άλλη “Τρελλή του Σαγιώ” φωνάζοντας:

– “Warum Yiannis, warum?”

Ιδού και το συγκλονιστικό άρθρο του μεγάλου Γιάννη Πολίτη που έφερε την καγκελάριο Μέρκελ σε τέτοια κατάσταση και όλο τον κόσμο σε αγωνία:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artID=4571442

Δεν υπάρχουν σχόλια: