Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

Άρωμα γυναίκας

Ακούω όλη την ημέρα σήμερα ότι στο νέο υπουργικό συμβούλιο θα υπάρχει έντονο άρωμα γυναίκας.
Αλήθεια δεν είναι προσβλητικό για τις γυναίκες να διαφημίζεται κάτι τέτοιο;
Το θέμα της συμμετοχής των γυναικών στην εξουσία είναι ποσοτικό ή ποιοτικό. Σημασία έχει το πόσες γυναίκες θα αποφασίσεις να βάλεις; Δηλαδή αν στις 10 θέσεις διαπιστώσεις ότι αξίζουν 8 γυναίκες, θα βάλεις 5 για λόγους ισότητας; Αν το κάνεις τότε είσαι ρατσιστής.
Τώρα όταν διαφημίζεις από πριν, δηλδή πριν την εκλογή των βουέυτών σου , ότι θα έχεις έντονο άρωμα γυναίκας το κάνεις μόνο και μόνο για ένα λόγο: Το φαίνεσθαι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πολλές αναλογίες με τη πρώτη κυβέρνηση Α.Παπανδρέου, κορυφαία μεταξύ τους πως χωρίς τον Γ.Παπανδρέου πολλούς από αυτούς δεν θα τούς ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Σε αντιδιαστολή βέβαια, ο Α.Π. ήταν μέγεθος από μόνος του..

Ανώνυμος είπε...

Μετα την καταργηση των ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, και ΑΙΓΑΙΟΥ (φαινεται εμποδιζαν την …πρασινη αναπτυξη..) μετα την καταργηση του ‘ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ’ σε ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (και εδώ το ‘εθνικης’ μαλλον εμποδιζε τα πρασινα αλογα…) ερχεται τωρα το ‘WWW.OLYMPIA.GR’ … να μας ανησυχησει ετι περαιτερω..

Χωρίς να θέλουμε να προκαταβάλουμε την "πολιτική" της κυβέρνησης Παπανδρέου στα εθνικά θέματα , αλλά με τα προβαλλόμενα κατά καιρούς διευρυμένα ερείσματα από τις πολιτικές του παρελθόντος ,των οποίων όλοι έχουμε γίνει αποδέκτες , προβάλουμε ένα σχετικό άρθρο των Financial Times, το οποίο δημοσιεύθηκε την 5/10/2009 20:25 :

Το εν λόγο άρθρο μεταξύ άλλων για τον Γ. Παπανδρέου και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση του…..αναφέρει ……
"He may now try to put pressure on the Greek Cypriot government to accept reunification on terms more acceptable to the Turkish community (though leverage over Nicosia has diminished sharply since the island was allowed to join the EU)"
Μετάφραση: "Μπορεί τώρα να προσπαθήσει να ασκήσει την πίεση στην ελληνοκύπρια κυβέρνηση να δεχτεί την επανένωση με όρους πιό αποδεκτούς στην τουρκική κοινότητα"

Ποιά "πίεση" και ποιούς "όρους" εννοεί το άρθρο?

Εδώ τι λινκ…

http://www.ft.com/cms/s/0/0d097e00-b1de-11de-a271-00144feab49a.html

Καποιοι τα ΞΕΡΑΜΕ… καποιοι ΤΩΡΑ θα τα ΜΑΘΟΥΝ…

Το σκοταδι απλωνεται στην χωρα…

Ανώνυμος είπε...

Μιας και γίνεται λόγος για τις γυναίκες της κυβέρνησης, να και ένα σχόλιο για την υπουργό με το τζιπ!

http://akatalliloteros.wordpress.com/2009/10/08/νέα-ήθη-πράσινη-ανάπτυξη-με-τζιπ/