Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Paparies #2

Ο σοβαρός (;) και υπεύθυνος(;;) πρωθυπουργός της χώρας, δεσμεύεται για εκλογές σε περίπτωση που δεν επικροτηθεί η πολιτική του από το λαό μέσω υπερψήφισης των υποψηφίων του.
Τον κατηγορούν ότι μπλοφάρει (μπλοφάρουν με το λαό οι πρωθυπουργοί;) ή ότι εκβιάζει επομένως αυτός διευκρινίζει ότι είναι απόφαση οριστική, ενώ ταυτόχρονα, παπαγαλάκια που δήθεν μίλησαν με τον ίδιο διαδίδουν ότι είναι αποφασισμένος  να κάνει πράξη την απειλή του (απειλούν οι πρωθυπουργοί τον λαό;).
Και γίνονται οι εκλογές και καταψηφίζεται η πολιτική του, με -10 μονάδες κάτω κάθως και τεράστια αποχή. Βγαίνει τότε ο υπευθυνότερος και σωτήρας μας και ερμηνεύει την αποχή ως "άρνηση μαυρίσματος" ενώ το -10 το καλύπτει με το γεγονός ότι δεν το καρπώθηκε ο Σαμαράς. Μόνο στο μπαλκόνι δεν βγήκε να πανηγυρίσει τη νίκη του.
Ας σημειωθεί ότι ο ίδιος στις Ευρωεκλογές του 2009, είχε ερμηνεύσει την αποχή ως αποδοκιμασία της κυβέρνησης και όχι ως "άρνηση μαυρίσματος".
Έχουμε δηλαδή έναν πρωθυπουργό που μπλοφάρει στο λαό του, τον εκβιάζει, του λέει ψέματα, και δεν τηρεί τις δεσμεύσεις του, ερμηνεύοντας κάθε αποτέλεσμα όπως τον βολεύει κάθε φορά. ΕΠίσης τον λέμε προοδευτικό, δημοκράτη, σοσιαλιστή, σοβαρό, αποφασισμένο, υπεύθυνο και άλλα φαιδρά.
Και οι αγωνιστές υπέρ του λαού δημοσιογράφοι, αποδέχονται αυτη την μπλόφα με τη φράση "έπιασε η μπλόφα". Έτσι απλά
Θέλει πολύ να καταλάβει κανείς γιατί η Ελλάδα μας έφτασε εκεί που έφτασε, όταν έχει ανίκανουν πολιτικούς, ανίκανους δημοσιογράφους, μα πάν απ' όλα, ανίκανους πολίτες...

1 σχόλιο:

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Στις 978 μονάδες τα spread σήμερα το πρωί!!! Πράγματι έπιασε η μπλόφα και ο Ελληνικός λαός την πληρώνει.

Θα πρέπει να τον βάλουν μέσα για εσκεμμένη παραπληροφόρηση με σκοπό την κερδοσκοπία...!!!