Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

Με τέτοια σοβαρότητα νομοθετεί το ΠΑΣΟΚ: Καταργεί τους Νόμους που το ίδιο ψήφισε πριν δυο μήνες!!!

Από olympia.gr
Αυτό που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ασυνεννοησίας της κυβέρνησης αλλά και άγνοιας των βουλευτών για τα νομοσχέδια που ψηφίζουν.


Στις 15/3/2010 ψηφίστηκε στην βουλή ο νόμος ΥΠ.ΑΡΙΘ. 3833 (ΦΕΚ 40Α 15.03.2010) με θέμα « Προστασία της εθνικής οικονομίας – Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης».

Στο άρθρο 11 παράγραφος 8 όριζε ότι:

8. Από τη δηµοσίευση του παρόντος δεν επιτρέπεται η απόσπαση εκπαιδευτικού προσωπικού σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και διδακτικά καθήκοντα.

Αυτοί που έφτιαξαν τον νόμο, αυτοί που τον έφεραν στην βουλή και αυτοί που τον ψήφισαν δεν κατάλαβαν ότι έτσι στην ουσία καταργούν τις αποσπάσεις , με συνέπεια τα γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ,που λειτουργούν κυρίως με εκπαιδευτικούς, να κλείσουν. (Άσε που δεν θα μπορούσαν οι βουλευτές και οι υπουργοί να αποσπάσουν τους εκλεκτούς στα γραφεία τους και να βολέψουν τους ημέτερους σε διάφορες άλλες θέσεις όπως : πανεπιστήμια, Ακαδημία, ΟΕΕΚ, ΚΕΕ, ΚΕΓ κλπ.)Στις 19/5/2010 ψηφίζεται ο νόμος Ν. 3848/2010Το άρθρο 31 παράγραφος 6 ορίζει ότι :6. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταργούνται: α) το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 8 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α΄)ΟΙ ίδιοι άνθρωποι που έφτιαξαν τον νόμο ύστερα από 2 μήνες τον κατήργησαν, οι βουλευτές που ψήφισαν τον πρώτο νόμο ψήφισαν και την κατάργησή του χωρίς να ρωτήσουν (πιθανόν και χωρίς να το καταλάβουν) και όλοι μαζί πήγαν για ύπνο ευχαριστημένοι για το νομοθετικό έργο που επιτελούν.ΠΗΓΗ: kolotoubes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: