Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Πριονίζοντας τα πόδια σου

Άκουγα σήμερα το πρωί, τον κο Μανώλη, σε μια πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Με ένα ύφος τρομερά ειρωνικό και περιφρονητικό, είπε πως στις διακοπές του ο κόσμος του έλεγε πως πολύ καλά έκανε έφυγε από τό κόμα του Καραμανλή, γιατί αλλιώς τώρα θα τον βρίζανε. Και το έλεγε με μια χαρά!
Καλά δεν σκέφτηκε, ότι ο αρχηγός του που με τόσο πάθος υποστηρίζει, ήταν όχι μόνο στο κόμα, αλλά και στην κυβέρνηση αυτουνού που βρίζει, μέχρι τελευταίας στιγμής; Αυτόν τότε τι πρέπει να τον κάνει ο Μανωλης;
Καλά κε Μανώλη, είστε τόσο ανόητος; Δεν καταλβαίνετε ότι κατηγορώντας συνεχώς και με τόσο περιφρονητικό τρόπο το κόμα σας, πριονίζετε τα ίδια τα πόδια σας; Αλλά αν το καταλαβαίνατε θα μπορούσατε να είχατε βοηθήσει την κυβέρνηση Καραμανλή. Δυστυχώς για σας κε Μανώλη, ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, δεν κατηγορεί τον Καραμανλή, αλλά τα στελέχη του κόματος. Και δυστυχώς για σας, ήσασταν ένα από τα στελέχη που ο κόσμος κατηγορεί. Τώρα, αν εσείς ακούτε τους παρατρεχάμενους εκεί που τρέχουν από πίσω σας και σας γλύφουν, μάλλον κακούς συμβούλους (ως συνήθως) έχετε.
Μετά από αυτη την κουβέντα σας, χάσατε ακόμη μια ψήφο (τουλάχιστο). Συνεχίστε συνεχίστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: