Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΜΜΕ συσκότισης

Επί ένα τέταρτο στο δελτίο του ALTER, ο Χατζηνικολάου προπαθούσε να εμποδίσει τον Δένδια να μιλήσει για την υπόθεση Βατοπεδίου, κτηγορόντας τον μάλιστα για ένταση,τη στιγμή που ήταν ο μοναδικός που γκάριζε. Τι ξεφτίλα για έναν που θεωρεί τον εαυτό του ότι τα λέει όλα και τα δείχνει όλα.
Σήμερα το πρωί πάλι, στο MEGA, σε ένα πράσινο καταπράσινο φόντο, για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία για την κοματική τοποθέτηση των παραγωγών, ο Ιορδάνης με τον εκείνον τον γελοιο τον Αναγνωστάκη έκαναν το ίδιο στον Σπηλιοτώπουλο, κάνοντας απανωτές ερωτήσεις και ουσιαστικα μιλώντας μεταξύ τους. Ρωτούσε ο Ιορδάνης τον Άρη, πήγαινε να απαντήσει ο Άρης αλλά δεν προλάβαινε γιατι ρωτούσε ο Αναγνωστάκης στην οποία απαντούσε κατ' ευθειαν ο Ιορδάνης, κατηγορώντ; μάλιστα τον Άρη ότι δεν απαντά. Αυτό γινόταν επί μια ώρα περίπου. Ώσπου ο Άρης άρχισε να διαμαρτύρεται για να πάρει την αποστομωτική απάντηση από τον Δημοκράτη Ιορδάνη:
   

           "Μα προσπαθούμε να πάρουμε μια συγκεκριμενη απάντηση


Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Θα σε αφήσουν Άρη και κάθε Άρη να μιλήσεις μόνο όταν θα πεις αυτό που θέλουν αυτή, τη συγκεκριμένη απάντηση.
Με τέτοιους δημοσιογράφους και  πολιτικούς πορευτήκαμε τόσα χρόνια, και δεν αλλάζει κανένας από αυτούς, επομένως μην περιμένετε κάτι καλύτερο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: