Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Τόση ΝΔ στο MEGA?

Μα τί έγινε και βλέπω τόση ΝΔ στο MEGA;
Α ξέχασα, τώρα είναι χαμένοι, ....ακίνδυνοι

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΤΟ ΘΑΣΟΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ!!ΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 97 ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΙΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ....ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΝΔ!??Α ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??????Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα είναι θεία αλλά ανηψιά.

Ανώνυμος είπε...

ναι, θα ξαναδειτε κυβέρνηση σε καμιά 20αριά χρόνια ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ!ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΗΔΗ!

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωποι, προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός, μοιράζουμε ταμπέλες και απαιτούμε απολογίες την ώρα που θα ήταν γονιμότερο να συζητάμε.
Ας πούμε, έχει εναλλακτικό σχέδιο ο Παπανδρέου στην περίπτωση που αυτή η διάρθρωση και η εμψύχωση του κυβερνητικού μηχανισμού δεν αποδώσει?

john anast είπε...

@ανωνυμο 11:06
Μα φυσικά έχει σχέδιο. Τόσο καιρό αυτό δε μας έλεγε; Δεν μπορεί το σχέδιο να είναι τόσο ρηχό. Μ' αυτη την κυβέρνηση μέσα σε 100 μερες θα "διώξει" την κρίση και θα αναπτύξει την ανάπτυξη.
Το θέμα είναι τι θα κάνει μετά.
Αφού θα τα έχει λυσει όλα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ δεν τ'άκουσες όλα,πρίν ή δίς αλέκτορα φωνήσαι πληροφορηθήκαμε αρμοδίως πως δεν γίνεται ν΄αλλάξει η Ελλάδα μέσα σε 100 μέρες. ( Αν προεκλογικά σού δημιουργήθηκε η περί τού αντιθέτου εντύπωση παρακαλείσαι όπως συμμορφωθείς με τα νέα δεδομένα, τα οποία άλλωστε μόλις σήμερα γνωρίζει και η νέα κυβέρνηση).Υποψιάζομαι πώς ίσως μάλιστα δεν τού φτάσει η μία τετραετία..

john anast είπε...

Αγαπητέ, μεγάλη κουβέντα είπες
Φαντάζομαι οι περισσότεροι από εμάς το γνωρίζαμε από πριν και δεν τρέφαμε ψευδαισθήσεις..