Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Σύστημα ΠΑΣΟΚ. ΜΜΕ=το βασικό του τμήμα

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της ΝΕΤ με τους Λυριτζή και Οικονόμου, είπε το εξής τραγελαφικό, αυτός ο ανεκδιήγητος Λυριτζής:
"Πρέπει ο κος Παπανδρέου σαν πρώτο μέλημά του να έχει τον πόλεμο εναντίον των κοματόσκυλων, αυτών δηλαδή που λένε να φύγει ο ένας ή να φύγει ο άλλος από το δημόσιο γιατί είναι αντιθέτων φρονημάτων. Ο Καραμανλής σ' αυτό απέτυχε εντελώς."
Και δυστυχώς όταν το είπε αυτό δεν κοκίνησε. Γιατί το γεγονός ότι ο κος Λυριτζής μπορεί και τα λέει αυτά από την δημόσια τηλεόραση με ΝΔ κυβέρνηση, σημαίνει ότι ο Καραμανλής τα κατάφερε και μάλιστα κε Λυριτζή με την συμπεριφορά σας αυτή δίνετε δυστυχώς κάθε δικαίωμα στα κοματόσκυλα, να λένε: είδες Κωστάκη που ήθελες να κρατάς φίδια στον κόρφο σου γιατί πίστευες ότι θα το αναγνώριζαν ; Τα φίδια Κωστάκη δαγκώνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ. 1 Φαντάσου, ο Βαξεβάνης να αποκάλυπτε στον ALPHA ενα αντίστοιχο ή και μικρότερο βατοπαίδιο εν καιρω ΠΑΣΟΚ, και η Τσαπανίδου(σύζυγός του για όσους δεν το ξέρουν) να ήταν στη ΝΕΤ το πρωί και να κάνει εκπομπή. Πόσα δευτερόλεπτα θα έκανε ο Σημίτης για να την πετάξει. Αντίθετα οι φασίστες κοματόσκυλα δεξιοί, τί κάνανε κε Λυριτζή-κοματόισκυλοε;
Υ.Γ. 2 Εκτός κι αν τα είπε αυτά γιατί φοβάται μήπως τον διώξουν τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ κοματόσκυλα. Εδώ γελάμε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα! Το γεγονός ότι ΟΛΑ τα ιδιωτικά ΜΜΕ και ένα ΜΕΓΑΛΟ μέρος των δημοσιογράφων των κρατικών ΜΜΕ είναι αντίθετα με τον Κ. Καραμανλή και τη ΝΔ, κάτι δείχνει!

Ας μην μας κοροϊδεύουν οι κύριοι το ΠΑΣΟΚ. Χωρίς τα μεγάλα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα ιδιωτικά ΜΜΕ και κυρίως πίσω από τα κανάλια, το ΠΑΣΟΚ με το Γ. Παπανδρέου δεν θα είχε τύχη. Το ίδιο και χωρίς το πλήθος των κρατικών δημοσιογράφων που βολεύτηκαν στην ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν τους έδιωξε για λόγους ισονομίας! Άλλοι θα πούν ότι ήταν λάθος της. Τέλος πάντων.

Κάθε νουνεχής βλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει αλλά τα μπουκωμένα ΜΜΕ της διαπλοκής άλλα μας λένε.

Η ΝΔ κατηγορείται για κάποια στελέχη που δεν έδειξαν καλή συμπεριφορά, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ όχι απλώς είχε στελέχη με κακές συμπεριφορές αλλά έστησε ένα κράτος μίζας (SIEMENS)και ρεμούλας. Τα ίδια στελέχη έχει ακόμα. Δείτε τα. Το μόνο καινούργιο στέλεχος είναι ο Παπακωνσταντίνου και αυτός με θολό παρελθόν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ.

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Ο Καραμανλής πρέπει να στηριχθεί από κάθε προβληματισμένο πολίτη σε αυτές τις εκλογές. Μπορεί να έγιναν λάθη όμως ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Παπανδρέου. Ειδικά στα θέματα εξωτερικής πολιτικής με τον άκρατο φιλοαμερικανισμό του, ο Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να θεωρηθεί επαρκής για τα εθνικά μας συμφέροντα, σε αυτή την συγκυρία. Π.χ. τα ανοίγματα του Κ. Καραμανλή στη Ρωσία δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ακυρωθούν ή έστω να υποβαθμιστούν από τον Γ. Παπανδρέου.

Μ.Γ.Μ.
Κρήτη