Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα δωράκι ακόμη. Φτάνει πια με την υποκρισία των ΜΜΕ

Έχουν βαλθεί όλοι σήμερα να μας δείξουν το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την απομάκρυνση Σημίτη. Ελάτε τώρα καλέ. Καθόλου σχεδιασμένο δεν ήταν. Έπρεπε για ακόμη μια φορά να τονισθεί το ηγετικό προφίλ το Yiorgo. Σιγά μην ήθελε ο Σημίτης να βγει με το επικρατείας. Για ποιό λόγο. Τι του έλειψε; Το εύκολο βουλευτιλίκι; Αυτό το είχε έτσι κι αλλιώς. Μήπως φοβόταν τους λίγους ψήφους; Μα πάλι ήταν εκτός συναγωνισμού. Δεν μετρούσε. Ας πάψει πια αυτό το θέατρο με τον Σημίτη κομπάρσο, το Yiorgo πρωταγωνιστή και τα ΜΜΕ υποβολλείς. Ήταν για μια ακόμη φορά ( τρίτη αν λογαριάσεις το δαχτυλίδι και την άτυπη διαγραφή του Σημίτη) ένα δωράκι του Σημίτη στο παιδί της μαμάς για να μπορέσει να νικήσει. Αλλά το πιο αστείο ήταν αυτό του Χ"νικολάου. Που λέει ότι ήθελε μια προβεβλημένη θέση στην νίκη του ΠΑΣΟΚ, ώστε να πάρει μερίδιο της δόξας. Ποιος ρε Nick, ο πιο εγωιστής πολιτικός που πέρασε ποτέ; Έλα τώρα. Πάψε να γλείφεις σε κατουρημένες ποδιές. Φαίνεσαι πλέον.
Και ώ τι σύμπτωση, αυτό έγινε σήμερα, που όλοι θα μιλούσαν ας πούμε για τη συνέντευξη Καραμανλή. Και πως θα μπορούσε άραγε, ακόμη και η ΝΕΤ, να μη βάλει πρώτο το θέμα του Σημίτη και 2ο ή 3ο τον Καραμανλή; Όχι ότι ήθελε πολύ βέβαια κι αυτή.
Πρέπει να το παραδεχτούμε. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ, κινείται οργανωμένα. Ήταν σε μια ήπια καταστολή τα τελευταία χρόνια και τώρα ξύπνησε και είναι πιο πεινασμένο από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: