Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Η δεξά ΕΡΤ

Αν είναι δυνατόν. Πήγε να μιλήσει ο Απ. Κακλαμάνης στην ΝΕΤ σήμερα και τόλμησαν να τον κόψουν γιατί εκείνη τη στιγμή έκανε δηλώσεις ο Καραμανλής με τον Μπαρόζο στο Μαξίμου.
Ποιος τώρα, ο Μπαρόζο, που ήρθε στην ΕΛλάδα για προεκλογικούς λόγους, να ενισχύσει τον Καραμανλή(;;;).
Αυτοί οι άνθρωποι εκεί στην ΕΡΤ ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατούν. Αλλά τους έβαλε στη θέση τους ο πρόεδρος. Αφού τους έπρηξε για κανένα δεκάλεπτο τους είπε κι όλας ότι δεν τον αφήνουν να μιλήσει και καθάρισε. Ευτυχώς ήταν αυτός, γιατί αλλιώς. Τώρα κατάλαβαν και οι αγαπητοί Λυριτζής και Οικονόμου τι πρόκειται να γίνει με όλους αυτούς τους "δεξιούς" δημοσιογράφους που είχε προσλάβει η δεξά (του Σημίτη?)
Αναψοκοκκίνισε ο Λυριτζής, σου λέει, τόσες πλάτες έκανα στο ΠΑΣΟΚ όλα αυτά χρόνια και με λένε και δεξιό;
Νευρίασε ο Οικονόμου με την μπλε γραββάτα (ημέρα που βρήκε να τη φορέσει κι αυτός), αλλά αυτός την έχει λερωμένη τη φωλιά του.
Ο κος Κακλαμάνης σήμερα παρέδωσε μαθήματα ήθους και δημοκρατικής συμπεριφοράς.
Συγχαρητήρια κε πρόεδρε...

Edit
Φήμες από το Μαξίμου υποστηρίζουν οτι ο κος Καραμανλής ήταν σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του, για να αρχίσει την κοινή συνέντευξη τύπου την σωστή στιγμή. Επειδή δε υπήρχε μια χρονοκαθυστέρηση στο σήμα της ΕΡΤ, επενέβη ο κος Παναγόπουλος και έβαλε το βύσμα τη σωστή στιγμή χάριν της μεγάλης εμπειρίας του στα θέματα αυτά.
Αλήθεια, ο κος Λυριτζής γιατί κουνούσε τα χέρια του όταν μιλούσε ο Καραμανλής (έτσι είπε τουλάχιστον ο Κακλαμάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: