Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Υπάρχει άραγε διαφθορά;

Κάποτε δεν υπήρχε πολιτική διαφθορά γιατί κανένας δεν την έβγαζε στη φόρα και κανείς δεν την παραδεχόταν, με πρώτους και καλύτερους τους αγίους της ενημέρωσης. Ξαφνικά τώρα τα βρήκαν όλα. Και μας λενε ότι επί ΠΑΣΟΚ δεν υπηρχε τίποτα. Είναι γελοίο. Όμως το σύστημα ΠΑΣΟΚ είναι τόσο βαθιά μέσα στην κοινωνία μας που είναι σχεδόν αδύνατο να εξουδετερωθεί άμεσα.
Αυτό το κόμα και η δυναστεία του πήγε και πάει τη χώρα πολύ πίσω, από τό "Τσοβόλα δώστα όλα" μέχρι τα ιδ. πανεπιστήμια και και και ...Είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να αρχίσω.
Και μια παρατήρηση: Ο Καραμανλής δεν υποσχέθηκε ότι θα είναι αδιάφθορη η κυβέρνησή του ή ότι δεν θα υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα επί των ημερών του(πως θα μπορούσε άλλωστε), αλλά ότι θα οδηγούνται στη δικαιοσύη όσοι μετέχουν στη διαδφορά. Κι αυτό γίνεται, ενώ κάποτε δεν γινόταν ούτε καν συζήτηση στη βουλή, ούτε καν συζήτηση στην TV, γιατί καποιοι Χ"νικολάου, αγωνιζόταν για να μειωθεί η διάρκεια των δελτίων ειδήσεων και έδειχναν στο μισό από αυτό, τα νέα του Holywood και της Βανδή...
Και κάτι που διάβασα στο σκιαχτρο
Τότε οι δημοσιογράφοι είχαν αστυνομικό να τους παρακολουθεί ,
τώρα έχουν αστυνομικό να τους προστατεύει!
Τότε υπήρχε η λογοκρισία της χούντας,
τώρα υπάρχει η σιωπή των συμφερόντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: