Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Φτηνά θεατρικά κόλπα με μεγάλη απήχηση



Ήταν τρομερή η εικόνα του Νομάρχη Πειραιά, Μίχα, την στιγμή που γονατίζει από τα δακρυγόνα. Γύρω του είναι αρκετός κόσμος, αλλά κανένας δεν έχει δακρυσμένα μάτια, ενώ μια κυρία, (μάλλον νοσηλεύτρια;) που πλησιάζει με μια μάσκα οξυγόνου χαμογελά με νόημα.



Λίγο μετά, φτάνει και πρόεδρος ΓΑΠ, και ώ τι σύμτωση, πάλι μόνο αυτός δακρύζει από τα δακρυγόνα, υπό τους ήχους του εύηχου "Ο Λαός Δεν Ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά"



Δεν ξέρω ποιος ήταν ο επιμελητής της σκηνής, αλλά θα μπορούσε να είναι ο γνωστός Μπιρσίμ.



Και στη συνέχεια , αρχίζει να δημιουργείται ένα μυστήριο μπέρδεμα, σχετικά με το ποιον ενημέρωσε το ΠΑΣΟΚ για την άφιξη του ΓΑΠ εκεί.



Σαν ένα είδος αυτόπτη μάρτυρα, να καταθέσω τι είδα στο ζωντανό ρεπορτάζ της ΝΕΤ εκείνη τη στιγμή. Ο επιτόπου δημοσιογράφος της ΝΕΤ, άρχισε κάποια στιγμή να λέει, ότι μάλλον είναι και ΓΑΠ στο λιμάνι. Είπε μάλιστα πως θα το κοιτάξει και θα μας πει, παραξενεμένος κι αυτός, γιατί συνήθως οι δημοσιογράφοι ξέρουν πολύ νωρίτερα κάθε κίνηση του ΓΑΠ.



Επομένως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ότι η είσοδος ΓΑΠ ήταν καλά σχεδιασμενη να γίνει την κατάλληλη στιγμή ώστε να δούμε το κόκκινα μάτια



Σκηνοθεσία καλή, παράσταση χάλια...



Να ομολογήσω ότι ζήλεψα λίγο τη δόξα του PASOK SPAM....



Δεν υπάρχουν σχόλια: