Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Ποιος μαλάκας τους πιστεύει!!!!

ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (…που μας συμφέρουν)


Οι “προοδευτικοί” αυτού του τόπου. Οι “αδέσμευτοι” κήνσορες των πάντων. 

Οι “διαμορφωτές” γνώμης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και του ΚΗΡΥΚΑ , που μόλις τους κουνήσεις πεντοχίλιαρο γλύφουν μέχρι και τα πλακάκια της τουαλέτας σου. Οι προύχοντες των επαρχιών του Δημητρακοπουλισταν,Δαναησταν,Γιουρμεκισταν του κράτους της Μπανανίας.

Όλοι αυτοί που ολοφύρονται για την “καταπάτηση” των Δημοκρατικων Ελευθεριων με την εφαρμογη του Αντιτρομοκρατικου Νομου στη Λαρισα . Αυτοί που κόπτονται μη τυχόν και το πόπολο μάθει το ονοματάκι κάποιου παιδεραστή, ληστή ή βομβιστή η κοκαινακια.

Αυτοί που έκαναν γαργάρα την καταληψη του Μεγαρου Κατσιγρα και την καταληψη τοθ κεντρου της Λαρισας απο μια ομαδα περιφερομενων κωλοπαιδαριων του ΣΥΡΙΖΑ. αυτοί που έθαψαν τη σύλληψη κόρης άλλου μεγαλοστελέχους του ίδιου κόμματος για ναρκωτικά. Οι ίδιοι που σε 20 λεπτά είχαν ενημερώσει τους πάντες για τον γιο του Κατσίκη και του Τσιτουρίδη και κουνούσαν το δάχτυλο μέσα από τον βόθρο των τηλεπαραθύρων τους

Αυτοί που φωνάζουν κατά των καμερών και στο τετράγωνο που μένουν έχουν εγκαταστήσει 100 κάμερες. Αυτοί οι λαοπρόβλητοι που δεν κάνουν βήμα χωρίς συνοδεία φουσκωτών. (Τί φοβούνται άραγε;)

Αυτοί είναι που προσπαθούν να πείσουν το πόπολο ότι “μάχονται” για τα προσωπικά του δεδομένα και τις Ελευθεριες.

Ποιος μαλάκας τους πιστεύει;
Από Λεμονια
http://lemonialarisa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: