Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα

Με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα...
Ανέκαθεν το ΠΑΣΟΚ βρίσκει όμορφες εντυπωσιακές και συνήθως παραπλανητικές εκφράσεις για να καλύψει τα πονηρά (δόλια κατά Ρουσόπουλο) σχέδιά του. Μερικά Από αυτά είναι:

Το Mea Culpa: δεν ξέρω λατινικά, όπως και όλοι οι μή τριτοδεσμίτες σ' αυτή τη χώρα άλλωστε . Έτσι πολλοί άργησαν να καταλάβουν, ότι τότε ο Παπανδρέου αναλάμβανε την ευθύνη (έστω την πολιτική) για το σκάνδαλο Κοσκωτά.

Αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης: Έτσι βάφτισε το ΠΑΣΟΚ τον πιο άδικο και φυσικά μη αντικειμενικό τρόπο φορολόγησης.

Περιρρέουσα ατμόσφαιρα: Το πιο ακράδαντο στοιχείο για παραπομπή υπουργού σε δίκη. Φανταστείτε τώρα, ο Ρουσόπουλος, σύμφωνα με του καταγγέλοντες ελέγχει μέσω των κρατικών διαφημίσεων ταπερισσότερα ΜΜΕ του τόπου (πλήν μερικών φτωχών αλλά τίμιων εκδοτιών σχηματισμών, όπως το Εθνος, τα ΝΕΑ, την Καθημερινή, Το πρώτο Θέμα, την Ελευθεροτυπία, τον Ριζοσπάστη, τον ΔΟΛ , το MEGA, τον ANT1, τον ΣΚΑΙ, το ALTER, τον ALPHA κ.ο.κ.) Επομένως φανταστείτε τι περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα μπορούσε να φτιάξει για τους αντιπάλους του αυτός ο κακός φθονερός πολιτικός. Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, που δεν δέχονται τέτοιες επιρροές (π.χ. Πρετεντέρης, Μακρή, Κακαουνάκης, Κωσταντατος, Καψής Νο1 και Νο 2, Τσίμας, Πάσχν Μανδραβέλης να πω κι άλλους, δε νομίζω το πιάσατε). Ετυχώς λοιπόν. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Η δημοκρατία είναι ασφαλής, απλά δεν θα ησηχάσει μέχρι να βγει ο ΓΑΠ στην κυβέρνηση.
Πολύ καλή η ρήση Ρουσόπουλου σήμερα: "Δεν ανησύχησα κύριε Παπανδρέου και δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Για το μέλλον αυτού του τόπου ανησυχώ, αν τύχει ποτέ και κυβερνήσετε με τις δόλιες μεθοδεύσεις σας."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το mea culpa τό 'πε για το Νταβός και τη συμφωνία με τον Οζάλ περί " μή πολέμου " .. νομίζω ..

john anast είπε...

Το είπε για το σκάνδαλο Κοσκωτά._

john anast είπε...

Επίσης μια άλλη ωραία έκφραση του ΠΑΣΟΚ είναι με τα χρωματιστά ψηφοδέλτια, εκείνο το "Τα ομοιόμορφα ψηφοδέλτια δεν είναι και ομοιόχρωμα..."