Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Πατριανάκου Φεβρωνία


"Το ΠΑΣΟΚ πρώτα κατασκεύασε τους ενόχους και τώρα ψάχνει για το κατηγορητήριο..."

6 σχόλια:

pmitsiou είπε...

Μάαααλιστα!

Η Φεβρωνία, λοιπόν, μίλησε...

Ετσι, μας προέκυψαν ο γιός του ταχυδρόμου και η ταχυδρόμος. Διότι, έστι ουν Φεβρωνία η γνωστή μεταφορεύς και διορθωτής ψηφοδελτίων η οποία "παντελόνιαζε" με τον ομόσταυλό της και πατριώτη μας κ. Αγοραστό, τα ψηφοδέλτια του νεοδημοκρατικού ποιμνίου, στην περί της Συνταγματικής Αναθεώρησης ψηφοφορία της Βουλής.

Αχ, Φεβρωνία...

Ανώνυμος είπε...

Στοιχιθείτε οι θαυμαστές ..

john anast είπε...

@Παντελή
Έτσι λέει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ λέει πολλά και όπως το βολεύουν κάθε φορά.
Αλλά ακόμη και αν αληθεύει αυτό, για το σημερινό σχόλιό της έχεις να πεις κάτι ή θα συνεχίσεις να πετάς διάφορα προς εντυπωσιασμό;

pmitsiou είπε...

@john anast

αυτή την κοτσάνα την είπε στην συζήτηση για εξεταστική; η εξεταστική, φίλτατε, αναζητά πολιτικές ευθύνες. Αυτές είναι ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ. Τώρα, αν θέλει η βουλή να εξετάσει την πιθανότητα οι ΠΟΛΙΤΙΚΑ υπεύθυνοι να έχουν και ποινικές ευθύνες, ας ψηφίσει και την σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Τώρα, αν το γεγονός ότι δημόσιο ζημιώθηκε μερικά εκατομμύρια ευρω από πράξεις ή παραλείψεις υπουργών (όποιων κυβερνήσεων) κάποιοι δεν το θεωρούν ποινικό αδίκημα, τότε κρίμα.

Όσο για "αυτά" δεν τα λέει μόνο το πασοκ.

Όσο για τις "Φεβρώνιες Κορώνες", τι να σχολιάσει κανεις... Το συγκεκριμένο το είχαν πει οι πασόκοι παλαιότερα και πολλάκις.

john anast είπε...

@παντελή
Το είπε χθες τοπ πρωί στη ΝΕΤ. Αφορούσε την προανακριτική που ζητούσε το ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά το αν είναι προφανείς οι πολιτικές ευθύνες ή όχι θα δούμε πόσο προφανείς είναι και ποιανών.
Η λάσπη ρέει άφθονη τον τελευταίο καιρό. Τη λάσπη την πετάει το ΠΑΣΟΚ και τον ρόλο του ανεμιστήρα τον παίζουν πολλοί και μάλιστα πολλοί άθελά τους...

john anast είπε...

Και κάτι άλλο Παντελή.
Εγώ λεω να βάλουμε στην έδρα τον Βερήκιο, τον Κοντομηνά, τον Κυριακού και τον Θέμο, και να αρχίσουν να μας λένε ποιοι φταίνε και εμείς να κόβουμε κεφάλια. Πολύ δημοκρατικό δεν βρίσκεις.
Αν νομίζεις ότι η αλήθεια είναι παντα αυτό που σου παρουσιάζουνε ως προφανές είσαι πολύ λάθος..